Kulmapigmentointi

ONNISTUNEIDEN KULMAPIGMENTOINTIEN POHJANA ON HYVÄ SUUNNITTELU

 

Kaunis muoto kulmakarvoissa todella pukee jokaista! Täytelänen, kaunis muoto toimii kehyksenä kasvoillesi antaen kasvoillesi uutta nuorekkuutta.
Miltä sinun kulmasi näyttävät? Kuulutko niihin tuhansiin naisiin, jotka piirtävät kulmansa päivittäin? Eikö olisi mahtavaa herätä aamuisin pilke silmäkulmassa kauniiden kulmien ansiosta?
Nyt se on mahdollista! SofTap-kestopigmentoinnilla olet parhaimmillasi vuorokauden jokaisena tuntina.

Onnistuneen lopputuloksen varmistamiseksi suunnitteluun varataan aikaa noin puolitoista tuntia, ettei sinulle tai tekijälle tule hosumisen tunne.

1. Värin valinta tapahtuu “sovittamalla” eri värimaailmoja kulmien kohdalle. Väriä laitetaan iholle ja sävyä haetaan niin kauan, että se miellyttää sinua.

2. Kun haluamasi värisävy on löytynyt, alkaa muodon hakeminen. Pigmentoija piirtää sinulle toiseen kulmaan mallin haluamasi lopputuloksen mukaisesti. Tässä vaiheessa sinulla on mahdollisuus kertoa lisää toiveistasi kumien muodon suhteen.
Mallia hiotaan ja muutetaan kunnes se miellyttää sinua.

3. Tämän jälkeen piirretään toinen kulma mahdollisimman tasapainoisen ja symmetrisen lopputuloksen luomiseksi.

4. Kun kulmien muoto on mieleisesi, siirrytään “makuuhuooneen” puolelle. Iholle piirretään ihotussilla suunnitelman mukaiset kaavat. Vasta nyt aloitetaan varsinainen pigmentointi. Kulmien pigmentointi kestää 30 – 40 minuuttia.

KULMIEN PIGMENTOINTI ON LÄHES KIVUTONTA JA SILLÄ SAADAAN HUOMATTAVIA MUUTOKSIA ULKONÄKÖÖSI!

VARAA SINÄKIN AIKASI MUODONMUUTOKSEEN
soittamalla numeroon 050 5169 232 / Teija