SofTap kestopigmentoinnit

Mitä kestopigmentointi on?

Kestopigmentointi on yli 4000 vuotta vanha tekniikka, jolla laitetaan väriä ihon alle, esim. silmien rajaukset ja kulmien muotoilu tai uudelleen tekeminen. Alun perin tämä tekniikka oli mahdollista vain varakkaammille henkilöille sen korkean hinnan vuoksi. Tänä päivänä kestopigmentointi on kuitenkin kaikkien saatavilla!

Miten kestopigmentointi toimii?

SofTap® – kestopigmentointi tehdään ”kynillä”, joihin on kiinnitetty useita ohuita neuloja. Neulat kastetaan haluttuun väriin ja väri siirretään käsin neuloilla ihon alle asiakkaan haluaman lopputuloksen saavuttamiseksi. Kestoaika on 2-5 vuotta, henkilöstä riippuen.

Mitä on SofTap-tekniikka?

SofTap® tekniikka on rekisteröity tavaramerkki. Ainoastaan koulutuksen suorittaneet henkilöt saavat käyttää tätä tekniikkaa. SofTap® – tekniikka on hyvin kontrolloitu, hellävarainen ja turvallinen tekniikka.
Teija Metsär​annalla on ensimmäisenä Suomessa SofTap® – tekniikan koulutus ja näin ollen oikeus tehdä SofTap® -kestopigmentointeja.

Miksi asiakkaat valitsevat SofTap-tekniikan muiden sijaan?

Yksinkertaisesti siksi, että se on hellävaraisin ja luonnollisimman lopputuloksen saavuttava tekniikka!
Lopputulos on luonnollisen ja pehmeän näköinen!

Softap-tekniikalla tehdyt pigmentoinnit ovat turvalliset ja tekotapa hellävarainen, vaikka konetta ei käytetä. Tätä ei pidä sekoittaa microblading-tekniikkaan.

Softap-tekniikalla pigmentoitava alue käsitellään pisteillä, jolloin siihen jää valon ja varjon vaihteluita, jotka tekevät lopputuloksesta luonnollisemman näköisen.

Tärkeää on myös huolellinen suunnittelu niin värin kuin muodonkin suhteen. Siihen varataan aikaa reilusti, jotta tekniikan ja suunnittelun lopputuloksena on asiakkaan toivoma lopputulos.

Teija Metsäranta on käynyt koulutuksia Unkarissa, mukaan lukien arpi- ja mamillapigmentointikoulutukset, jotka ovat lääketieteellisiä pigmentointeja. Hänellä on ensimmäisenä Suomessa Softap-tekniikan koulutus ja näin ollen pisin kokemus tästä tekniikasta. Teija on erikoistunut Softap-pigmentointien tekemiseen vuodesta 2008 saakka.

Teija Metsäranta tekee Softap-pigmentointeja Tampereella, Seinäjoella ja Ruovedellä sekä järjestää koulutuksia sopimuksen mukaan.

Kengurumimmit – Kauneuden lähteillä
Hämeenkatu 24, Tampere
Puh. 050 5169 232
www.pigmentointi.com
www.kengurumimmit.fi
Y-tunnus 2189955-3

http://yle.fi/uutiset/3-9599487