SofTap kestopigmentoinnit

Mitä kestopigmentointi on?

Kestopigmentointi on yli 4000 vuotta vanha tekniikka, jolla laitetaan väriä ihon alle, esim. silmien rajaukset ja kulmien muotoilu tai uudelleen tekeminen. Alun perin tämä tekniikka oli mahdollista vain varakkaammille henkilöille sen korkean hinnan vuoksi. Tänä päivänä kestopigmentointi on kuitenkin kaikkien saatavilla!

Miten kestopigmentointi toimii?

SofTap® – kestopigmentointi tehdään ”kynillä”, joihin on kiinnitetty useita ohuita neuloja. Neulat kastetaan haluttuun väriin ja väri siirretään käsin neuloilla ihon alle asiakkaan haluaman lopputuloksen saavuttamiseksi. Kestoaika on 2-5 vuotta, henkilöstä riippuen.

Mitä on SofTap-tekniikka?

SofTap® tekniikka on rekisteröity tavaramerkki. Ainoastaan koulutuksen suorittaneet henkilöt saavat käyttää tätä tekniikkaa. SofTap® – tekniikka on hyvin kontrolloitu, hellävarainen ja turvallinen tekniikka.
Teija Metsär​annalla on ensimmäisenä Suomessa SofTap® – tekniikan koulutus ja näin ollen oikeus tehdä SofTap® -kestopigmentointeja.

Miksi asiakkaat valitsevat SofTap-tekniikan muiden sijaan?

Yksinkertaisesti siksi, että se on hellävaraisin ja luonnollisimman lopputuloksen saavuttava tekniikka!
Lopputulos on luonnollisen ja pehmeän näköinen!

Softap-tekniikalla tehdyt pigmentoinnit ovat turvalliset ja tekotapa hellävarainen, sillä konetta ei käytetä.

Softap-tekniikalla voidaan tehdä perinteisemmät Solid Fill-pigmentoinnit, jolloin pigmentoitava alue käsitellään pisteillä. Alueelle jää kauniisti valon ja varjon vaihteluita, jolloin lopputulos on aina kauniin luonnollinen.

GenuLine on 3D-karvatekniikka, jolla iholle tehdään ohuita “karvoja”. Tämä sopii erityisesti kulmiin, jotka tarvitsevat täydennystä ja muodon korjailua.

Puuteritekniikka eli Ombre on nimensä mulaisesti pehmeän lopputuloksen aikaan saava tekniikka, jossa käytetään useampaa väriä ja erilaisia neulayhdistelmiä.

Onnistuneeseen lopputulokseen pääseminen edellyttää huolellista suunnittelua niin värin kuin muodonkin suhteen. Siihen varataan aikaa reilusti, jotta tekniikan ja suunnittelun lopputuloksena on asiakkaan toivoma lopputulos.

Teija Metsäranta on käynyt koulutuksia Unkarissa ja USA:ssa, mukaan lukien arpi- ja mamillapigmentointikoulutukset, jotka ovat lääketieteellisiä pigmentointeja. Hänellä on ensimmäisenä Suomessa Softap-tekniikan koulutus ja näin ollen pisin kokemus tästä tekniikasta. Teija on erikoistunut Softap-pigmentointien tekemiseen vuodesta 2008 saakka.

Teija Metsäranta tekee Softap-pigmentointeja Tampereen keskustassa Kengurumimmien tiloissa sekä järjestää koulutuksia sopimuksen mukaan.

Kengurumimmit – Kauneuden lähteillä
Satamakatu 9, Tampere
Puh. 050 5169 232
www.pigmentointi.com
www.kengurumimmit.fi
Y-tunnus 2189955-3